DO T/M ZO GEOPEND

Camping

Motorcamping

De plek waar de motorrijder zich direct thuis voelt. Centraal gelegen in Zuid-Limburg met de Eifel en Ardennen op steenworp afstand, een walhalla voor motortoerritten, is Indenhof de ideale uitvalsbasis voor motorrijders. Al meer dan 25 jaar weten motorrijders uit de Benelux onze motorcamping te vinden. Motorcamping In den Hof doet er alles aan om het motorrijders naar hun zin te maken. Wij hebben een apart kampeerterrein voor uitsluitend motorrijders. Auto’s en caravans zijn hier niet toegestaan. Het buitenland binnen handbereik.

LEES MEER

Pinkpop Camping

Dé gezelligste Pinkpop camping is er komend voorjaar natuurlijk weer.
De Pinkpop camping bij In den Hof wordt al jaren druk bezocht tijdens het Pinkpop-festival. Na de Pinkpop camping in Landgraaf is In den Hof the place to be. Ook dit jaar verhuren wij weer saharatenten. Of je nu komt met je camper, caravan of jouw tent.. Wij verwelkomen je graag op onze Pinkpop Camping. Boek nu voor het te laat is.

LEES MEER

Stadscamping

Camping In den Hof ligt op een ideale locatie: afgelegen, in een natuurlijke rustige omgeving en toch op maar 750 meter van het gezellige stadscentrum van Heerlen. Op onze camping in Heerlen vind je plaatsen voor campers, caravans, (bungalow)tenten. Het sanitair is uitstekend. Kortom: De perfecte stadscamping gelegen op loopafstand van Heerlen centrum.

BOEK NU PLATTEGROND

Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Maandag, dinsdag en woensdag (m.u.v. groepsreserveringen) gesloten.

GET IN TOUCH

NAAM

TELEFOONNUMMER

EMAILADRES

BERICHT

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur bericht

BOEK NU

Waar wil je slapen?

Herberg
Camping
Sahara
Tiny House

Aantal nachten

DO T/M ZO GEOPEND

Persoonlijke gegevens