DO T/M ZO GEOPEND

Camping

Limburgs Mooiste Camping

Ben je op zoek naar een camping waar je rustig kan overnachten tijdens Limburgs Mooiste? Kom dan kamperen bij camping Indenhof. Ons kampeerterrein is 1,5 km van de startplek verwijderd en kampeerders kunnen bij ons terecht van donderdag 13 juni tot en met zondagavond 16 juni. Er is voldoende plek, ook voor caravans, kampers en vouwwagens. Bekijk ook onze Saharatenten ( incl. veldbedden ), deze staan al voor je klaar bij aankomst.

Pinkpop Camping

Dé gezelligste Pinkpop camping is er dit voorjaar natuurlijk weer.
De Pinkpop camping bij In den Hof wordt al jaren druk bezocht tijdens het Pinkpop-festival. Na de Pinkpop camping in Landgraaf is In den Hof the place to be. Ook dit jaar verhuren wij weer saharatenten. Of je nu komt met je camper, caravan of jouw tent.. Wij verwelkomen je graag op onze Pinkpop Camping. Boek nu al voor 2019 voor het te laat is.

LEES MEER

Neverland Camping

Ga je naar het Neverland festival en zoek je een plek om te overnachten met je vrienden? Festival Camping Indenhof biedt voor ieder wat wils. Van een campingplaats waar je een eigen tentje op kunt zetten tot een Sahara tent waar je in alle rust kunt genieten van de gezellige sfeer. Ook zijn er nog enkele kamers beschikbaar. Deze kamers hebben volledig opgedekte bedden, een stopcontact en stoelen om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

BOEK NU

Motorcamping

De plek waar de motorrijder zich direct thuis voelt.
Al meer dan 20 jaar weten motorrijders uit de Benelux onze motorcamping te vinden. Motorcamping In den Hof doet er alles aan om het motorrijders naar hun zin te maken. Wij hebben een apart kampeerterrein voor uitsluitend motorrijders. Auto’s en caravans zijn hier niet toegestaan.

LEES MEER

Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Maandag, dinsdag en woensdag (m.u.v. groepsreserveringen) gesloten.

GET IN TOUCH

NAAM

TELEFOONNUMMER

EMAILADRES

BERICHT

Stuur ons een bericht

×

Waar wil je slapen?

Herberg
Camping
Sahara

Aantal dagen

DO T/M ZO GEOPEND

Persoonlijke gegevens