DO T/M ZO GEOPEND

Eetcafe

Keuken

Uit eten gaan hoeft niet altijd duur te zijn.
Wij zijn geen restaurant, maar wij serveren heerlijke gerechten in ons café waar menig restaurant jaloers op kan zijn. Lekker eten en gezellig borrelen daar houden we van! Voor grotere groepen bieden wij arrangementen. Voor een uitstekende prijs kunnen wij een hele gezellige en leuke avond garanderen.

MENUKAART

Bar

Een gezellige bar voor elke gelegenheid.
Bijkletsen met vrienden of familie gaat het beste met een lekker drankje erbij. Proef de eerlijke bonen van Puro Fairtrade Koffie en het heerlijke Limburgse Alfa pils. Bij In den Hof ben je van harte welkom voor een gezellige borrel aan de bar en kun je genieten van heerlijke gerechten uit onze kleine maar fijne keuken.

Terras

Geniet met mooi weer van een heerlijk koud biertje op ons sfeervolle terras.
Ons café met terras is de perfecte plek om even lekker te ontspannen op een warme zomerdag. Ons rustig gelegen en zonnige terras heeft plaats voor ca. 70 gasten. In de zomer schijnt de zon tot in de avond over ons terras. Wat is er nu fijner dan heerlijk buiten te genieten van een kopje koffie, biertje of wijntje?

Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Maandag, dinsdag en woensdag (m.u.v. groepsreserveringen) gesloten.

GET IN TOUCH

NAAM

TELEFOONNUMMER

EMAILADRES

BERICHT

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur bericht

BOEK NU

Waar wil je slapen?

Herberg
Camping
Sahara
Tiny House

Aantal nachten

DO T/M ZO GEOPEND

Persoonlijke gegevens