DO T/M ZO GEOPEND

Feestlocatie

All In Arrangement

Van te voren weten hoeveel je betaalt voor jouw feest of bruiloft? 
Voor een compleet verzorgde all-in feestavond hebben we verschillende arrangementen. Heerlijke warme en koude gerechten en drinken zoveel als jullie willen. Een all in feestavond is mogelijk vanaf € 25,- per persoon. Wij berekenen geen zaalhuur, schoonmaak- of personeelskosten.

LEES MEER

Feest Op Maat

Een feest voor jullie op maat gemaakt.
Jullie zoeken maatwerk? Zoek niet verder, wij denken graag met jullie mee! Met jarenlange ervaring, en veel enthousiasme bezorgen wij jullie de avond van jullie leven. Onze buffetten worden door ons zelfgemaakt van verse streekproducten. Wij bieden diverse mogelijkheden, alles is mogelijk en niks is ons te gek.

Buffetten

Uit eigen keuken bereidt met uitsluitend verse producten.
Alle salades, koude schotel, sauzen, vleesproducten, hapjes worden door onszelf klaargemaakt zonder toevoeging met kleur- en conserveringsstoffen. Zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Onze keuken houdt ook rekening met personen met een allergie of dieet en/of vegetarische personen.

LEES MEER

Thuisbrengservice

Na het feest brengen we jullie ook naar huis.
Om je feest nog beter af te sluiten, kan je kiezen voor onze thuisbrengservice. Tegen een kleine vergoeding brengen we julie ook na de feestavond weer naar huis. Op deze manier is de afsluiting van jullie feestavond nog wat exclusiever. Informeer naar de mogelijkheden en onze tarieven.

Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Maandag, dinsdag en woensdag (m.u.v. groepsreserveringen) gesloten.

GET IN TOUCH

NAAM

TELEFOONNUMMER

EMAILADRES

BERICHT

Stuur ons een bericht

×

Waar wil je slapen?

Herberg
Camping
Sahara

Aantal dagen

DO T/M ZO GEOPEND

Persoonlijke gegevens