DO T/M ZO GEOPEND

Overnachten

Tiny House

Ben je benieuwd hoe het is om eens in een Tiny House te overnachten? Onze Tiny Houses zijn in afmeting klein, maar in leefruimte groot. Compleet met woonkamer, keukentje, 2-persoons slaapbank, airconditioning/verwarming, douche en toilet. Alle luxe die je nodig hebt voor een paar heerlijke dagen weg. De huisjes zijn geschikt voor 2 personen. Boek een bijzondere overnachting bij Indenhof voor een unieke ervaring.

BOEK NU

Herberg

Eén of meerdere dagen genieten van lekker eten en drinken en slapen in een geweldige kamer in het prachtige Limburgse heuvelland. Je kunt vanuit onze locatie alle kanten op. Dichtbij zijn grote steden als Maastricht, Aken en Luik. Ons keukenteam staat tijdens jouw verblijf voor je klaar. Geniet ‘s morgens van een goed gevarieerd Limburgs ontbijt, dat bij de kamerprijs in zit!

LEES MEER

Sahara Tent

Kies voor een buiten beleving, maar wel in een comfortabele safaritent. Geen gesjouw met tentstokken en -haringen; de luxe Saharatenten in ons aanbod staan al compleet ingericht voor je klaar. Deze tenten zijn robuuster dan een doorsnee tent, je slaapt op echte bedden, je kunt loungen in heerlijke ligstoelen en je telefoon opladen is geen probleem. Dit is glamping op zijn best!

LEES MEER

(Motor) Camping

De plek waar de motorrijder zich direct thuis voelt. Centraal gelegen in Zuid-Limburg met de Eifel en Ardennen op steenworp afstand, een walhalla voor motortoerritten, is Indenhof de ideale uitvalsbasis voor motorrijders. Al meer dan 25 jaar weten motorrijders uit de Benelux onze motorcamping te vinden. Motorcamping In den Hof doet er alles aan om het motorrijders naar hun zin te maken. Wij hebben een apart kampeerterrein voor uitsluitend motorrijders. Auto’s en caravans zijn hier niet toegestaan. Het buitenland binnen handbereik.

LEES MEER Pinkpop 2023

Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Maandag, dinsdag en woensdag (m.u.v. groepsreserveringen) gesloten.

GET IN TOUCH

NAAM

TELEFOONNUMMER

EMAILADRES

BERICHT

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatie Ik heb het begrepen

Stuur bericht

BOEK NU

Waar wil je slapen?

Herberg
Camping
Sahara
Tiny House

Aantal nachten

DO T/M ZO GEOPEND

Persoonlijke gegevens