19 - 20 - 21 juni 2020

De Pinkpop camping bij In den Hof wordt al jaren druk bezocht tijdens het Pinkpop-festival. Na de Pinkpop camping in Landgraaf is In den Hof the place to be tijdens het jaarlijkse Popfestival in Landgraaf. De 51ste editie vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 juni. Of je nu komt met jouw camper, caravan of tent.. Wij verwelkomen je graag op onze Pinkpop Camping. Voor caravans en campers hebben wij een apart terrein met een geheel vernieuwde sanitair voorziening. Het terrein voor tenten biedt natuurlijk ook perfecte sanitaire voorzieningen gelegen direct aan het terrein. Belangrijk is wel dat je tijdig dient te reserveren, want vol = vol. Je bent vanaf donderdag al welkom en je kunt maandag op je gemak weer vertrekken. Je betaalt slechts € 12,50 per nacht! Tijdens het Pinkpop weekend 2020 zijn wij geopend van donderdag 18 juni t/m dinsdag 22 juni.

Wie kent de Sahara tent niet, een echte klassieker die tegenwoordig thuis hoort op iedere festival camping. Deze Sahara tenten zijn van zware kwaliteit katoendoek gemaakt en bieden veel comfort. Er zijn Sahara tenten beschikbaar voor 2 personen, 4 personen en zelfs met een groep van 6 personen kun je overnachten in een royale Sahara tent op onze festival camping. De Sahara tent staat met een veldbed voor jou opgesteld klaar. Geniet van jou verblijf in een Sahara tent zonder zorgen over het inpakken en meebrengen van spullen. Alles is voor jou voorzien om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Relaxstoelen, powerbank en nachtlamp zitten er standaard bij. Dus je dient alleen maar een slaapzak en kussen mee te nemen.

Voor € 5,-, enkele rit, brengen we je naar het Pinkpop festival terrein en indien gewenst halen we je ook weer op. Dat is een goede service, toch?! Op de Pinkpop camping van In den Hof kun je ook heerlijk eten. We beginnen de dag altijd met een heerlijk Limburgs Ontbijt buffet. Je kunt hiervan gebruikmaken voor maar € 9,50. Daarnaast maken wij onder andere diverse soorten pizza’s en heerlijke broodjes. Een drankje kun je doen in ons café of op ons groot overdekt terras. Een standaard drankje kost € 2,-. Het eten en drinken dien je te betalen met penningen die verkrijgbaar zijn uit onze penningautomaten, een penning kost € 2,- Heb je na jouw bezoek aan onze Pinkpop camping penningen over, dan krijg je gewoon het geld terug.

1 PENNING = 2 EURO
BOEK NU